Mounebuorren 25 A
9133MA
ANJUM
tel. 0519-321330

Anjum-V.I.O.D. een wedstrijd die nooit verveeld, het veld was net zoals het weer nat.

Na een kwartier gespeeld werdt er een overtreding gemaakt op Gerald voordeel werd niet gegeven en Gerald nam de vrijetrap snel en bracht daardoor Erik op een 1 op 1 en die wist hem in de verre hoek te leggen viod op 1-0.

De kansen gingen heen en weer maar het net werdt niet gevonden, wel 3 keer de paal Jelmer, Sytze en ook Roelof kwamen net een paar centimeter te kort. Ook voor Anjum nog een grote kans net voor rust maar die gaat naast

In de tweede helft Renê speelde Sake in en die speelde zijn directe man uit en gaf een prachtige voorzet op Erik en die kopte hem binnen 2-0

Veel overtredingen maar de kaarten bleven in de warme zak

Een diepte bal op Johan Boersma die kwam 1 tegen 1 met Otte, iedereen was verbaast want het leek toch buitenspel maar de speler van Anjum kwam hard in en tikte de bal net weg en kon hem in 2e instantie er in leggen. Anjum kreeg hoop en ging opzoek naar de gelijkmaker. In de 90 minuut De 2-2 kwam uit de corner Yorrick Elzinga stond vrij en kon hem vrij inkoppen.

De wedstrijd eindigt in een 2-2, een spannende wedstrijd met veel kansen.