Activiteiten

Afdrukken

VIOD start weer met laagdrempelige techniektrainingen voor iedereen

De populaire techniektrainingen bij VIOD krijgt weer een vervolg. Vanaf vrijdag 28 maart zullen weer een serie nieuwe techniektrainingen worden gegeven. Natuurlijk is loop- en coördinatietrainer Hugo Veenker ook weer van de partij. Tegen een geringe vergoeding van maar € 2,00 per les krijgen meisjes en jongens E. pupillen t/m B junioren door gediplomeerde trainers les. Het basisprincipe van de techniektrainingen zijn de Moves & Skills zoals Rene Meulensteen deze aanleerde bij o.a. selectiespelers, waaronder Ronaldo, van Manchester United. De trainingen van de jongste groep is vanaf 17.00 uur en die van de oudste groep vanaf 18.00 uur. De trainingen vinden plaats op sportpark 'Treffers Heech' te Driezum. Opgave kan middels e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Jouke Dantuma, tel. 06-23949836.

techniektraining2014

Afdrukken

Mega Meiden Voetbalspektakel bij VIOD Driezum

Het tweejaarlijks voetbalspektakel voor meisjes en vrouwen bij VIOD uit Driezum wordt dit jaar georganiseerd door een WhoZnext team. WhoZnext-teams zijn groepen jongeren die, ondersteund door een volwassen coach, hun (sport)ideeën omzetten in daden. Zij organiseren spectaculaire events voor jongeren uit de regio. Op maandag 29 augustus zullen vele prominenten uit de voetbalwereld aanwezig zijn op sportpark ‘Treffers Heech’ te Driezum. Vanaf 15.00 uur verzorgen de vrouwen van bekerfinalist sc. Heerenveen samen met hun coach Maarten de Jong voetbalclinics voor meiden t/m 15 jaar. De deelname is gratis.  Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om 18.30 zal Feyenoord icoon John de Wolf een gasttraining geven aan de A-selectie van VIOD aangevuld met talenten uit de omgeving. Om 19.30 zal een regioteam o.l.v. John de Wolf de strijd aan gaan tegen de vrouwen van sc. Heerenveen. Deze wedstrijd zal worden geleid door Roelof Luinge. Na afloop van deze wedstrijd zal dj. Jeroen Post van Slam! FM dit voetbalspektakel op spectaculaire wijze afsluiten. De entree voor de gasttraining, voetbalwedstrijd en Slam! FM is € 5,00 en kinderen t/m 12 jaar € 2,50.

de_wolf

 

Afdrukken

Dames VIOD bezorgen Jouke Dantuma een onvergetelijk afscheid!

Tijdens een weekendje weg namen de drie vrouwenteams van voetbalvereniging VIOD afscheid van trainer Jouke Dantuma. De drie activiteitencommissies had tot het allerlaatste moment de plaats van bestemming geheim gehouden.

DSC_0222

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors