Afdrukken

Harkema Opeinde JO17 oefent tegen VIOD VR1

Het dorp Harkema staat de komende week in het teken van het vrouwenvoetbal. De vrouwen van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar spelen komende zaterdag (aftrap 16.00 uur) de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland op sportpark De Bosk. Woensdagavond 18 oktober is hoofdklasser VIOD te gast bij Harkema Opeinde. Om 19.30 uur zal dit vrouwenteam een oefenwedstrijd spelen tegen Harkema Opeinde JO17-1.

VR1 selectie 2017 2018 2

Afdrukken

VIOD JO15-1 laat onnodig punten liggen bij Friese Boys

De wedstrijd tussen Friese Boys JO15-1 en VIOD JO15-1 was nog maar net begonnen toen VIOD al vrij snel op achterstand kwam door een verdedigingsfout. De spits van Friese Boys, tevens de beste speler van het veld, maakte het karwei mooi af. Het duurde een tijdje maar toen kwam er een vrije trap voor Viod en Gerrit Damstra schoot de bal onhoudbaar voor de keeper in de verste hoek. Net voor rust maakte de zelfde speler die de 1-0 maakte ook de 2-1.

DSC 5804

Afdrukken

VIOD VR2 trekt wederom aan het kortste eind

In alle vroegte (8.00 uur) vertrokken afgelopen zaterdag de speelsters en staf van AZSV VR1 richting Driezum om daar de strijd aan te binden tegen VIOD VR2. De thuisbasis van de opponent van VIOD VR2 is het Gelderse Aalten. Na 230 kilometer streek men neer op sportpark ‘Treffers Heech’. Het werd een wedstrijd met twee gezichten, waarin AZSV in de eerste helft de bovenliggende partij was.

IMG 2796

Afdrukken

Videosamenvatting VIOD Vr1 - Heerenveense Boys Vr1

Om de videosamenvatting van de wedstrijd VIOD Vr1 - Heerenveense Boys Vr1 te bekijken klik op de afbeelding.

Klembord01

Afdrukken

VIOD VR1 ervaart gelijkspel als verlies

Na afloop van de derby tussen de vrouwenteams van VIOD en Heerenveense Boys was de trainer uit het Friese Haagje trots op zijn speelsters. Zij stapten dan ook met een grijns van oor tot oor van het veld na het 0-0 gelijkspel. VIOD-middenvelder Lisette Luimstra was ook duidelijk in haar oordeel: ‘Dit voelt als verliezen.’

IMG 2970

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors