Afdrukken

VIOD VR4 wint laatste wedstrijd voor de winterstop

Afgelopen zaterdag speelde VIOD VR4 haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Dit was uit tegen Birdaard VR1, waar ze Regina de Groot vorig jaar nog als topscoorder in hun midden hadden. Ondertussen maakt de boerendochter, die onder de rook van Burdaard woont,furore bij VIOD en wellicht hierdoor hadden haar voormalige teamgenoten weinig tot niets tegen VIOD in te brengen.

IMAG0611

Afdrukken

Birdaard combinatie dames – VIOD Friese Boys dames 4 1-2 (0-1)

De kampioenswedstrijd was aangebroken. Afgelopen woensdag kon concurrent Ternaard geen team op de been brengen tegen Birdaard en werd de wedstrijd afgelast. Alle druk lag bij VIOD Friese Boys en bij een gelijkspel of winst kon de titel worden binnengehaald. Er waren vandaag 20 dames aanwezig en als de score het toe zou laten, konden alle dames speeltijd krijgen.

VIOD Friesche Boys 4 Burdaard 23 05 2015 143

Foto: Duco Halbesma

Afdrukken

VIOD/Friese Boys dames 4 – ONT dames 2 3-0 (1-0)

Met nog 2 wedstrijden voor de boeg is het kampioenschap in zicht. De concurrent Ternaard hoefde niet te spelen en was afgelast, omdat de tegenstander Broekster Walden te weinig speelsters had. De stand geeft aan dat VIOD/Friese Boys dames 3 punten voorsprong heeft en 4 punten in de 2 afsluitende duels is voldoende voor het kampioenschap.

Afdrukken

VIOD/Friese Boys dames 4 – Be Quick dames 3 6-0 (2-0)

Na de winterstop was de tegenstander van vandaag de zwaarste op papier. In Dokkum werd er helaas in de laatste minuut verloren en inmiddels zijn beide teams concurrenten geworden om de bovenste plaatsen. Daarbij moet wel gezegd worden dat een aantal teams nog wedstrijden moeten inhalen, dus de stand kan nog heel veel gewijzigd worden.

Afdrukken

VIOD/Friese Boys dames 3 – VIOD/Friese Boys dames 4 1-4 (1-2)

Het onderlinge duel was vorig jaar geëindigd in een brilstand. Vandaag konden de coaches met moeite 2 teams op de been krijgen. Het 3e bestond uit keepster Sanne, achterhoede Klaske, Sjoukje, Marjan, Ilse, middenveld Yvonne, Annemiek, Tabita, voorhoede Marieke, Sanne en Corine, wissel Sachi. Het 4e de volgende opstelling keepster Tamara, achterhoede Teatske, Boukje Hendrika, Agnes, Debbie, middenveld Coby, Nynke, Attie en voorhoede Baukje, Hiltsje en Jacqueline, wissel Thea.

VIOD Friese Boys Vr3 001

Sponsor

  • Dantuma Advies
  • Maritiem Cluster Friesland
  • U.D. Gosma Behang- en Schildersbedrijf
  • Tom Meindertsma

SponsorKliks, sponsor v.v. VIOD gratis!

WEBSHOP

wedstrijdbalsponsors